Teşekkürler...
Hoşgeldiniz. Nostalji Film indir
Ücretsiz Üyelik Aktif Olmuştur. Sitenin Özelliklerinden Faydalanmak İçin Üye Olabilirsiniz. Eğer Bir Üyeliğiniz Var İse Giriş Yapabilirsiniz. Üyeliğiniz Yok İse Üye Olabilirsiniz. Tamamen Ücretsiz!
Ücretsiz Üyelik Aktif Olmuştur. Sitenin Özelliklerinden Faydalanmak İçin Üye Olabilirsiniz. Eğer Bir Üyeliğiniz Var İse Giriş Yapabilirsiniz. Üyeliğiniz Yok İse Üye Olabilirsiniz. Tamamen Ücretsiz!
Uçan Araba - Chitty Chitty Bang Bang (1968) BDRip - 1080p - Dual - Türkçe Dublaj - Nostalji Film indir -NFSG
Started by Sirius77, Apr 07 2015 11:39 PM
Dick Van Dyke Gert Fröbe Benny Hill James Robertson Justice
Best Answer Meryemus, 08 April 2015 - 09:17 PM
"Yâ Allahu, yâ Rabbi, yâ Hayyü, yâ Kayyûmü, Yâ Zel Celâli ve ikram. Es'elüke bismikel azîmil-a'zami, enterzukanî helâlen tayyiben. Allahümme in kâne rızkunâ fissemâi enzilhu, ve in kâne fil ardi ezhirhu ve in kane ba'iden karribhu, ve in kâne kâriben yessirhü, ve in kâne kalîlen kessirhü ve in kâne kesîren ihfazhü bilbereketi"
Anlamı: Ya Allah, Ya Rab, ya Hayyü ya Kayyûm. Ya Zel Celali vel- İkram. Yüceler yücesi olan isminin hakkı için senden isterim. Bana helâl rızık ver. Allah'ım, eğer rızkımız semada ise onu indir. Eğer yerde ise onu çıkar. Uzakta ise onu yaklaştır. Yakın ise kolaylaştır. Az ise çoğalt. Çok ise onu bereketlendir."
Anlamı: Ya Allah, Ya Rab, ya Hayyü ya Kayyûm. Ya Zel Celali vel- İkram. Yüceler yücesi olan isminin hakkı için senden isterim. Bana helâl rızık ver. Allah'ım, eğer rızkımız semada ise onu indir. Eğer yerde ise onu çıkar. Uzakta ise onu yaklaştır. Yakın ise kolaylaştır. Az ise çoğalt. Çok ise onu bereketlendir."
Bu film tam benim oğluma göre.Allah razı olsun.Yukarıdaki duayı sevdiklerim için de okuyorum.Yani sizler için de okuyorum.
Go to the full post »
Posted 03 September 2019 - 04:45 PM
Posted 03 February 2020 - 04:18 PM
Posted 03 February 2020 - 09:11 PM
Link Yenileni.
Vip Üyelerimiz Lütfen Aşağıdaki Başlıkları Okuyalım
1- Vip Üyelik Kuralları!
2- Kredili Film İndirme Kuralları!
3- Vip Üyelikte Film Kredisi Nedir?
4- Vip Üyeler Kredili Sistemde Film Nasıl İndirebilir?
5- Vip Üyeler Vip İndirme Kredilerinin Kaç Tane Kaldığını Nasıl Öğrenebilir?
---- Videolu Anlatımlar ----
1- Şifre Nasıl Tanıtılır? Vip Üyeler Film Nasıl İndirebilir? Videolu Anlatım.
2- Vip Üyelerimiz, İnternet Download Manager'de Nasıl Sıralı İndirebilir?
Posted 11 January 2021 - 04:29 PM
Posted 13 January 2021 - 03:49 AM
Posted 14 October 2022 - 02:30 AM
Posted 07 November 2022 - 11:21 PM
Also tagged with one or more of these keywords: Dick Van Dyke, Gert Fröbe, Benny Hill, James Robertson Justice
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users