Sevgili Üstadım Ellerine Sağlık. Harika Bir Film. Üstelik HDRip.
Vip Üyelerimiz Lütfen Aşağıdaki Başlıkları Okuyalım
1- Vip Üyelik Kuralları!
2- Kredili Film İndirme Kuralları!
3- Vip Üyelikte Film Kredisi Nedir?
4- Vip Üyeler Kredili Sistemde Film Nasıl İndirebilir?
5- Vip Üyeler Vip İndirme Kredilerinin Kaç Tane Kaldığını Nasıl Öğrenebilir?
---- Videolu Anlatımlar ----
1- Şifre Nasıl Tanıtılır? Vip Üyeler Film Nasıl İndirebilir? Videolu Anlatım.
2- Vip Üyelerimiz, İnternet Download Manager'de Nasıl Sıralı İndirebilir?
TC 2000 (1993) BDRip - Türkçe Dublaj - Nostalji Film indir -NFSG-Filmin Konusu-Yapımı : 1993 - ABDTür : Bilim Kurgu , AksiyonSüre: 91 Dak.Yönetmen : T.j. ScottOyuncular : Bolo Yeung , Matthias Hues , Billy Blanks , Bobbie Phillips , Jalal MerhiSenaryo : T.j. Scott , J. Stephen Maunder , Richard M. SamuelsYapımcı : Jalal Merhi , Kevin WardGelecekte bir yerlerde çevre kirliliği yüzünden ölen bir çok kişi... Hayatta kalmak için oluşan çeteler... İnsanları öldürmek için kurulan komplolar ve bu komploları durdurmak için uğraşan saygın bir dövüş sanatları ustası..Ses Ve Senkronlama Bana AittirTEŞEKKÜRLER
TC 2000 (1993) BDRip - Türkçe Dublaj - Nostalji Film indir -NFSG-Filmin Konusu-Yapımı : 1993 - ABDTür : Bilim Kurgu , AksiyonSüre: 91 Dak.Yönetmen : T.j. ScottOyuncular : Bolo Yeung , Matthias Hues , Billy Blanks , Bobbie Phillips , Jalal MerhiSenaryo : T.j. Scott , J. Stephen Maunder , Richard M. SamuelsYapımcı : Jalal Merhi , Kevin WardGelecekte bir yerlerde çevre kirliliği yüzünden ölen bir çok kişi... Hayatta kalmak için oluşan çeteler... İnsanları öldürmek için kurulan komplolar ve bu komploları durdurmak için uğraşan saygın bir dövüş sanatları ustası..Ses Ve Senkronlama Bana Aittir
teşekkür
0 Kullanıcı, 0 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı