Unutulmaz gece - Titanik - A Night to Remember (1958) BDRip 720p - Türkçe Dublaj - Nostalji Film indir -NFSG
http://www.imdb.com/title/tt0051994/
-Filmin Konusu-
SES VE SENKRON: EMCE CANBAY
Best Answer Meryemus, 01 November 2014 - 01:13 AM
Nostalji sitesi bir elmas madeni sizler de eşi enderi bulunmayan elmaslar yakutlarsınız.Allah razı olsun.Emeğinize sağlık.
Go to the full post »
Unutulmaz gece - Titanik - A Night to Remember (1958) BDRip 720p - Türkçe Dublaj - Nostalji Film indir -NFSG
http://www.imdb.com/title/tt0051994/
-Filmin Konusu-
vaybe ne filmmiş ballandıra ballandıra anlatıyordu bağışçımız ama nostalji varken kimse para kazanamıycak bunu unutuyorlar
şimdi uslu bir çocuk gibi o filmi freeye taşısınlar bende keyifle izliyim muhahahaha
Helal emce hocam yapıştırrr!!
vaybe ne filmmiş ballandıra ballandıra anlatıyordu bağışçımız ama nostalji varken kimse para kazanamıycak bunu unutuyorlar
şimdi uslu bir çocuk gibi o filmi freeye taşısınlar bende keyifle izliyim muhahahaha
Helal emce hocam yapıştırrr!!
Onlar açtıkça bağışa bizde ellerinde patlatıcaz o filmlerin hepsini,kimse gidip boşuna oradan film almasın bizde büyük bir çoğunluğu elimizde mevcut,bu arada link eklendi herkese iyi seyirler...
Onlar açtıkça bağışa bizde ellerinde patlatıcaz o filmlerin hepsini,kimse gidip boşuna oradan film almasın bizde büyük bir çoğunluğu elimizde mevcut,bu arada link eklendi herkese iyi seyirler...
bundan 3 sene önce bir laf ettim ;
bir film açılsın varsın o film elimizde olmasın kasalarda saklansın hazine gibi korunsun ben bir yol bulurum o filmi yine açarım demiştim çünkü bizim ekibimiz gibi bir ekip net aleminde yok ve tekiz
güzel paylaşım hocam eline saglık... adamlar işine geldigi filmi nete açıyor işine gelmeyeni açmıyor biz onda olanın çogunu hemen açıyoruz ama yemiyor paracıklar uçucak ya bizim daha evvel free açtıgımız filmleri toplayıp şimdi satıyor bb66 grubunda bende bulundum vip üyelere ve free açılan filmleri su an takır takır nette ilk oldugunu yazıp satış yapıyorlar
güzel paylaşım hocam eline saglık... adamlar işine geldigi filmi nete açıyor işine gelmeyeni açmıyor biz onda olanın çogunu hemen açıyoruz ama yemiyor paracıklar uçucak ya bizim daha evvel free açtıgımız filmleri toplayıp şimdi satıyor bb66 grubunda bende bulundum vip üyelere ve free açılan filmleri su an takır takır nette ilk oldugunu yazıp satış yapıyorlar
alan enayi çıkarsa üzülürüm nette olan filme para verilmesine üzülürüm yoksa olmayan tüm filmler burda var zaten
orda 2 filmi 40 tl ye alcagına adam burda 2 film karşılıgı 30 aded film indirir
orda 2 filmi 40 tl ye alcagına adam burda 2 film karşılıgı 30 aded film indirir
sadece bu titanic filmine 40 tl istemişler akıl fukaraları
Nostalji sitesi bir elmas madeni sizler de eşi enderi bulunmayan elmaslar yakutlarsınız.Allah razı olsun.Emeğinize sağlık.
sadece bu titanic filmine 40 tl istemişler akıl fukaraları
ya bizim açtıgımız filmi buraya gelip parayla alıp free açıp hava atan insan bunlar
0 members, 0 guests, 0 anonymous users