http://www.imdb.com/...f_=ttrel_rel_tt
NET ALEMİNİN DEVASA WESTERN ARŞİVCİSİNDEN WESTERN KLASİKLERİNE DEVAM EDİYORUZ
TRT DUBLAJLI SEZAİ AYDIN DUBLAJ ÜSTELİK
BU FİLMİ 6 AYLIK VE ÜSTÜ VİP ÜYELER İNDİREBİLİR
http://www.imdb.com/...f_=ttrel_rel_tt
NET ALEMİNİN DEVASA WESTERN ARŞİVCİSİNDEN WESTERN KLASİKLERİNE DEVAM EDİYORUZ
TRT DUBLAJLI SEZAİ AYDIN DUBLAJ ÜSTELİK
BU FİLMİ 6 AYLIK VE ÜSTÜ VİP ÜYELER İNDİREBİLİR
bulunamayacak bir film daha. Paşam emeklerinize sağlık.
Dipsiz kuyudan çekiyorum bu filmleri
İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım. TEŞEKKÜR SİZLERE AZ BU YÜZDEN BU MÜBAREK GÜNDE DE DUALARIM SİZİNLE.
Bu alemde kanun var nizam var... Herkes haddini bilecek. Sahte Öğretmenlere Karşıyız.
Vip Üyelerimiz Lütfen Aşağıdaki Başlıkları Okuyalım
1- Vip Üyelik Kuralları!
2- Kredili Film İndirme Kuralları!
3- Vip Üyelikte Film Kredisi Nedir?
4- Vip Üyeler Kredili Sistemde Film Nasıl İndirebilir?
5- Vip Üyeler Vip İndirme Kredilerinin Kaç Tane Kaldığını Nasıl Öğrenebilir?
---- Videolu Anlatımlar ----
1- Şifre Nasıl Tanıtılır? Vip Üyeler Film Nasıl İndirebilir? Videolu Anlatım.
2- Vip Üyelerimiz, İnternet Download Manager'de Nasıl Sıralı İndirebilir?
Bu alemde kanun var nizam var... Herkes haddini bilecek. Sahte Öğretmenlere Karşıyız.
Aynen üstad bu alemde herkes kanuna uysun vergi kaçırmasın. Sahtekarlıktan kaçınmalı aksi takdirde ses tapeleri mazallah tvlere düşer montaj falan kurtarmaz sonra bunları benden demesi
Vip üyeliğimi 1 yıl uzatmakla ne kadar isabetli karar vediğimi bu klasik western filmlerini görünce daha iyi anlıyorum.Paşama ve tüm ekibe teşekkürler.Ellerinize sağlık.
Cenabı Hak Nostalji filmindir.com ekibinin ömrüne sıhhatli hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin inşallah....Bu güzel filmleride bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.
Cenabı Hak Nostalji filmindir.com ekibinin ömrüne sıhhatli hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin inşallah....Bu güzel filmleride bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.
Sağol üstadım biz bazı aciz insanlar gibi başkalarına el pençe divane kanka diyerek yalvararak bulmuyoruz filmleri,karakterimizi ailemizi ortaya atarak bulmadık bu filmleri, bu filmleri bileğimizin hakkı Allahımızın bize verdiği zeka ile bulup açıyoruz. Bazılarına çok büyük darbeler vurduk vurmaya devam edicez. Biz varken başka vip sistemi olmayacaktır.Bizlere verdiğiniz destek için teşekkürler
0 members, 3 guests, 0 anonymous users