teşekkürler
Ücretsiz Üyelik Aktif Olmuştur. Sitenin Özelliklerinden Faydalanmak İçin Üye Olabilirsiniz. Eğer Bir Üyeliğiniz Var İse Giriş Yapabilirsiniz. Üyeliğiniz Yok İse Üye Olabilirsiniz. Tamamen Ücretsiz!
Ko Vadis - Quo Vadis 1951 - Bdrip Türkçe Dublaj
Best Answer Meryemus, 11 May 2014 - 08:58 PM
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمْ
يَا اَللهُ يَا اَللهُ يَا اَلله يَا حَنَّانُ يَا مَنَّانُ يَا دَيَّانُ يَا غُفْرَانُ يَا سُلْطَانُ يَا بُرْهَانُ يَا مُسْتَعَانُ يَا كَرِيمُ يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا مُغِيثُ يَا غِيَاثَ لْمُسْتَغِيثِينَ اَغِثْنِي يَا مُجِيبَ الْمُضْطَرِّينَ خَلِّصْنِي يَا مُجِيرُ اَجِرْنِي بِلُطْفِكَ وَكَرَمَكَ بِجَاهِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَلَيْهِ الصَّلاَةُ وَ السَّلاَمُ
Okunuşu: Bismillâhirrahmânirrahîm. Yâ Allâh, yâ Allâh, yâ Allâh, yâ Hannân, yâ Mennân, yâ Deyyân,yâ Ğufrân, yâ Sultân, yâ Burhân, yâ Musteân, yâ Kerîm, yâ Hayyu yâ Kayyûm, yâ Muğîsü ve yâ Ğiyâse'l-Müstegîsîne ağisnî. Yâ Mucîbe'l-Muztarrin hallisnî, yâ mücîru ecirnî bi-lutfike ve keremike bi-câhi Seyyidinâ Muhammedin aleyhi's-salât-ü ve's-selâm.
Canımsın bu duayı sevdiğim insanlar için okuyorum.Paşacığım hem senin hem Nobbyy için ve diğer nostalji müslüman kardeşlerim için de okudum. Düşmanlarınız sizden uzak dursun kötülük etmesin diye.
Film de bugün tarihi film seğretmek istiyordum.Bu da Allah tarafından sizin aracılığınızla lütuf oldu. Allah'a emanet olunuz.
Go to the full post »
Posted 06 July 2014 - 03:51 AM
Posted 06 August 2014 - 02:08 AM
Posted 09 October 2014 - 10:23 PM
Posted 07 March 2015 - 12:52 AM
Posted 29 December 2016 - 01:16 PM
Posted 04 February 2017 - 10:09 PM
Link eklenmiştir.
Vip Üyelerimiz Lütfen Aşağıdaki Başlıkları Okuyalım
1- Vip Üyelik Kuralları!
2- Kredili Film İndirme Kuralları!
3- Vip Üyelikte Film Kredisi Nedir?
4- Vip Üyeler Kredili Sistemde Film Nasıl İndirebilir?
5- Vip Üyeler Vip İndirme Kredilerinin Kaç Tane Kaldığını Nasıl Öğrenebilir?
---- Videolu Anlatımlar ----
1- Şifre Nasıl Tanıtılır? Vip Üyeler Film Nasıl İndirebilir? Videolu Anlatım.
2- Vip Üyelerimiz, İnternet Download Manager'de Nasıl Sıralı İndirebilir?
Posted 30 April 2018 - 10:31 PM
Posted 20 February 2021 - 01:17 PM
Posted 05 March 2022 - 08:01 PM
Posted 14 October 2022 - 02:28 AM
Also tagged with one or more of these keywords: Robert Taylor, Deborah Kerr, Leo Genn, Peter Ustinov, Patricia Laffan
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users