adamın soyadı Limon ne komik, adamın soy adı bile soytarı soyadı
Adı Ali olan yabancı playboy kızı tanıyorum ben. sen ne disin... geceler geceler geceler... alemler alemler tıs tıs tıs.. dark dark dark sabaha kadar dark dark dark muahahah
adamın soyadı Limon ne komik, adamın soy adı bile soytarı soyadı
Adı Ali olan yabancı playboy kızı tanıyorum ben. sen ne disin... geceler geceler geceler... alemler alemler tıs tıs tıs.. dark dark dark sabaha kadar dark dark dark muahahah
Vip Üyelerimiz Lütfen Aşağıdaki Başlıkları Okuyalım
1- Vip Üyelik Kuralları!
2- Kredili Film İndirme Kuralları!
3- Vip Üyelikte Film Kredisi Nedir?
4- Vip Üyeler Kredili Sistemde Film Nasıl İndirebilir?
5- Vip Üyeler Vip İndirme Kredilerinin Kaç Tane Kaldığını Nasıl Öğrenebilir?
---- Videolu Anlatımlar ----
1- Şifre Nasıl Tanıtılır? Vip Üyeler Film Nasıl İndirebilir? Videolu Anlatım.
2- Vip Üyelerimiz, İnternet Download Manager'de Nasıl Sıralı İndirebilir?
41 yıllık nostaljik bir klasik,susan sarandon,jack lemmon,walter matthau da cabası.tşkler sirius77 hocam,ellerine saglık.
Ön Sayfa - The Front Page (1974) HDTVRip - 720p - Dual - Türkçe Dublaj - Nostalji Film indir -NFSG-Filmin Konusu-Yapımı : 1974 - ABDTür : Dram , KomediSüre: 105 Dak.Yönetmen : Billy WilderOyuncular : Susan Sarandon , Jack Lemmon , Walter Matthau , Charles Durning , Martin GabelSenaryo : Billy Wilder , Ben HechtYapımcı : Paul MonashTabloid bir gazetenin baş editörü, en iyi muhabirinin emekliliğine engel olup onu kaybetmemek için çabalarken, bir gün bir idam mahkumu ofise gelip, masumiyetinin kanıtlanması için yardım ister.Ses Ve Senkronlama Bana Aittirteşekkür
0 members, 2 guests, 0 anonymous users