En İyi Cevap Meryemus, 14 April 2014 - 12:05 AM
إِذَا هَمَمْتَ بِأَمْرٍ فَاسْتَخِرْ رَبَّكَ في۪هِ سَبْعَ مَرَّاتٍ ثُمَّ انْظُرْ إِلَى الَّذ۪ي سَبَقَ
إِلَى قَلْبِكَ فَإِنَّ الْخَيْرَ فِيهِ
“Bir işe kalkıştığında yedi defa Allah’tan hayırlısını dile.
Sonra kalbine yatan ne ise onu tercih et. Çünkü hayırlı olan
kalbine doğan şeydir.” (Elbânî, I, 175, No: 1748)
Bu duayı sizler için okudum.Bütün nostalji ekibini seviyorum.Allah'ım her şeyi gönlünüze göre versin.Nobby, Paşa sirius77 ve adını bilmediğim diğer bütün nostalji ekibini çok seviyorum.Çünkü insanları mutlu ediyorsunuz.Ben de elimden geldiğince dualarımla yeri geldiğinde bağışlarımla sizlerin mutlluluğuna ortak olurum inşallah.
En İyi Cevaba Git »
İlk capste Christian Bale ne kadar benziyor Zaten Hollywood sinemasının en önemli özelliği birbirini tekrar eden aktörleri keşfetmesi..
إِذَا هَمَمْتَ بِأَمْرٍ فَاسْتَخِرْ رَبَّكَ في۪هِ سَبْعَ مَرَّاتٍ ثُمَّ انْظُرْ إِلَى الَّذ۪ي سَبَقَ
kalbine doğan şeydir.” (Elbânî, I, 175, No: 1748)
Bu duayı sizler için okudum.Bütün nostalji ekibini seviyorum.Allah'ım her şeyi gönlünüze göre versin.Nobby, Paşa sirius77 ve adını bilmediğim diğer bütün nostalji ekibini çok seviyorum.Çünkü insanları mutlu ediyorsunuz.Ben de elimden geldiğince dualarımla yeri geldiğinde bağışlarımla sizlerin mutlluluğuna ortak olurum inşallah.
kalbine doğan şeydir.” (Elbânî, I, 175, No: 1748)Bu duayı sizler için okudum.Bütün nostalji ekibini seviyorum.Allah'ım her şeyi gönlünüze göre versin.Nobby, Paşa sirius77 ve adını bilmediğim diğer bütün nostalji ekibini çok seviyorum.Çünkü insanları mutlu ediyorsunuz.Ben de elimden geldiğince dualarımla yeri geldiğinde bağışlarımla sizlerin mutlluluğuna ortak olurum inşallah.
yüreği kalbi temiz insan keşke herkes sizin gibi iyi niyetli olsa biz bu ekiple daha neler paylaşırız ne filmelr açılır hem fiyat olarak sizlerin cebini yakmaz hemde daha iyi bir ortam sağlanır. Ama insan kılıklı şeytanlar çevremizi 4 bir yanımızı sarmış ,sağolun sizler destek oluyorsunuz ayakta kalıyoruz...
ses için dublaj uzamanı ve sirus'e çok teşekkürler
bu güzel filmin trt tarafında 21 dk sansürlenmesine sebep olan şey ne acaba?
bir de filmden küçük bir kesit sunabiir misiniz?
dublajını kimler seslendirdiğini öğrenmek için.
İlk capste Christian Bale ne kadar benziyor Zaten Hollywood sinemasının en önemli özelliği birbirini tekrar eden aktörleri keşfetmesi..
Aynen Ben bi an o sandım (:
Sirius Hocama Senkron İçin, Ses İçinde Dublaj Uzmanı Hocamıza Teşekkür Ederim...
Daima Aşk, Daima Nostalji...
NostaljiFilmindir...
Vip Üyelerimiz Lütfen Aşağıdaki Başlıkları Okuyalım
1- Vip Üyelik Kuralları!
2- Kredili Film İndirme Kuralları!
3- Vip Üyelikte Film Kredisi Nedir?
4- Vip Üyeler Kredili Sistemde Film Nasıl İndirebilir?
5- Vip Üyeler Vip İndirme Kredilerinin Kaç Tane Kaldığını Nasıl Öğrenebilir?
---- Videolu Anlatımlar ----
1- Şifre Nasıl Tanıtılır? Vip Üyeler Film Nasıl İndirebilir? Videolu Anlatım.
2- Vip Üyelerimiz, İnternet Download Manager'de Nasıl Sıralı İndirebilir?
eşsiz bir film bu filmi bize ulaştıran nostaljifilmiindir ekibine yürekten teşekkür ediyorum
muhteşem bir nostalji olmuş paylaşımda emeği geçen
tüm üstatlara ve emeğe saygılar...
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
DÜNYADA HİÇ KİMSE HİÇBİR ŞEYİ DAHA KÖTÜ YAPMADAN DAHA UCUZA SATAMAZ
tşkler sirius77 hocam bu klasik filmi bizlerle paylaştıgın için hem de 79 yıllık nostaljik bir yapıt daha neolsun.tekrar tşkler.
dublajuzmanı hocama teşekkür etmeyi unutmuşum özür dilerim.ses için dublaj uzmanı hocam çok çok teşekkür ederim.
Bu filmi TRT den ben kaydetmiştim, yaklaşık 30 senelik bir kayıttır. Daha evvel bunu çekip senkronlamıştık ama dublajcının cihaz çok iyi, o sebeple ben de bir kere daha indireceğim. Sirius ve dublaj uzmanına ve bu filmleri zamanında kayıt etmem için beni zorlayan babama ve elbette bu siteye çok teşekkür ederim.
Bu filmi TRT den ben kaydetmiştim, yaklaşık 30 senelik bir kayıttır. Daha evvel bunu çekip senkronlamıştık ama dublajcının cihaz çok iyi, o sebeple ben de bir kere daha indireceğim. Sirius ve dublaj uzmanına ve bu filmleri zamanında kayıt etmem için beni zorlayan babama ve elbette bu siteye çok teşekkür ederim.
Bu site ve sizler gibi dostlar birdaha gelmez bu güç bu kardeşlik düşmanları çatlatıyor her türlü...
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı