Bende başta Nobbyy olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum benim hiç bir zaman parayla işim olmadı, olsaydı filmlere fiyat biçer internet sitelerinde satışa çıkarırdım.Önemli olan paylaşmak ve tozlu raflarda kalmış olan filmleri gün ışığına çıkarmak ve arşivlerimize katmaktır..Tekrar teşekkür ederim Sağolun..
Üstad zaten Bizim gayemizde Nostalji Sektöründeki Başarıdır. Gittiği Yere Kadar Sizin Gibi Dostlarımız ile Bu Siteyi Götürecez...
Görüyorum Ben Sağda, Soldaki Çapulcuları.. Adamlar Biz Bu Sektörde Yokkende Aç Köpek Gibi Sağa Sola Saldırmış, Gittiği Tüm Sitelerde Akıl Oyunları, Veya 2-3 Kuruşun Hesabını Yapmış Barınamamış Kovulmuş. Bu gecen yıllar boyuncada halen huylarından vazgeçmemişler...
Ellerindeki dandik filmleri millete itelemeye çalışıyorlar... Bu adamlara hep söyledim yine söylemek istiyorum:
Madem elinizde kasetiniz var milletin huzurunu bozmayın Adam olun açın bir site görelim sizi...
Biz nostaljifilmindir.com'u 2011'de 50tl'ye açtık nerden, nereye geldik. Ama bunlar öyle nefissiz, öyle adi insanlarki anca milletin sesini kaydetsin, anca milletin resimlerini ve videolarınu çeksin ve milleti tehdit etsin....
Alayı paralelci bunların....