Size kısaca tarihçemizi ve adminlerimizin yaptıklarını anlatmak istedim.
YÖNETİMİ TANIYALIM
PAŞA
Nostaljide ben varım 2. bir nostalji sitesi bu alemde olmalı düşüncesi aklımda belirlenen ilk düşünceydi.
Nostalji sitesi açılmadan net alemine tüm budspencer filmerlni açtıktan sonra epey bir tanınmıştım. Magnetic,dünyalı sirius üstadlarla tanışmam bu zaman başladı.Nostalji sitesi açtıktan sonra birçok nadir filmleri bulan açan kişi olarak başrol oynadım. Özellikle Budpsencer,Alain Delon,Charles Bronson gibi sanatçıların en zor bulunan filmlerini İstanbul da arayıp buldum. Sitemde tek tek açtım.
Asıl mesleğim sağlık sektörü olmasına karşın,yabancı menşeili It firmasında IT uzmanı olarak destek vermekteyim.
4 senelik Lisans mezunuyum
İngilizce ve Rusça bilmekteyim.
Nobbyy
Kendisi çok sevdiğim bir arkadaşım. Nostalji işinde yoldaşım oldu. Bu işten hiç anlamazken beni kırmadı nostalji sitesi açtı. Asıl işi elektronik haberleşme müh. olan adminimiz web sektöründe bir çok projede çalışmıştır.
Kendisi ile divxkurdu sitesinde tanıştık ve benim ve sirius adminin önerisiyle bu sitemizi açtık.Öğrenmeye açık sürekli deneyen yılmayan sitesi için gecesini gündüzüne katan hırslı bir admin.Türkiyede forum sektöründe vbulletin gibi hazır bir tema varken ipb gibi zor bir işe kalkıştı uzun sürsede bu sistemde tek oldu. Vip indirme ve kotalı sistemlerin temelini atan bir admindir. Kullandıgı ve yazdığı yazılımlar sayesinde sitemizin altyapısını 5 yıldıza kavuşturdu.
Kendisi Üniversite mezunu olup İngilizce bilmektedir.
Sirius
Kendisini nette film paylaşımlarından tanıdım. Bir çok nette ilk filmi kuruş para gözetmeksizin paylaşmış olan bankör iyi kalpli bir dosttur.Filmindir ve divxkurdu sitesinde beraber çalışmışlıgımızdan sonra nostalji site açma planını devreye koyduk. Sitemizin başlardaki şahlanmasını ve en iyi yerlere gelmesini sağlayan 1 numaralı admindir.Kendisi serbest meslek erbabıdır maşallah elinden her iş gelir. Third partion dediğimiz microsoft menşeili olmayan yazılımlarda uzmandır. Çözemediği konu yoktur üstadın.
Kendisi digiturk ve tvrip uzmanıdır. Bugüne kadar nete sağladığı Sayısız filmlerden ötürü kendisine çok teşekkür ederim.
Lise mezunudur İngilizce bilmektedir.
Dublajuzmanı
Kendisi sitemizin belkide bel kemiğidir. Çok renkli ve bu iş için kendisini adamış yegane insandır. Filmlerdeki arkaplanda çalan fon müziklerinin ismini bile bilir. Konuşan her sanatçının dublajcının isim soyismini aile şeceresini size dökebilcek o denli bu işin manyağıdır. Saadettin Erbil dendiğinden onun için akan sular durulur Elinde sayısız beta ve vhs video player dvd recorder ,sayısız kayıt cihazı aparatıyla adeta mgm stüdyosunu aramıtycak evi vardır.Çektiği kasetlerin kalitesi ile nette kötü olan tüm filmleri restore etmeye devam etmekteyiz.Kendisi sertifikalı Özel Güvenlik ve İletişim uzmanıdır.Bize kendisiyle tanışma fırsatı veren Kral Hymenalosa da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
İngilizce bilmektedir.
Emcecanbay
Kendisi sirius adminle beraber sitemize yardım etmeye gelmiş iyi kalpli menfaat gütmeyen bir insandır. Elinde sayısız vhs ve beta kaynagı ile yıllardan beri sitemizi ayakta kalmasını sağlamıştır.Kendisi esnaftır.Son zamanlarda kendisi ayrı bir yol çizme kararı aldıgından dolayı sitemizden ayrılmış ve emekli yönetici olmuştur.Tanıtımlarına devam etmektedir.
Hasan21
Kendisi sitemizin doğu kanadıdır. Adeta memleketimin tüm doğu bölgesindeki üyeler onun filmleri için gelir. Kendisi serbest meslek erbabıdır. Bugüne kadar yaptıgı restoreli ve sorunsuz senkronlu filmler için kendisine teşekkür etmekteyim.Korku denince akla gelen belkide netteki tek isimdir. Korku filmi senkronu olunca bu işi hakkıyla yapan tek adamdır.Bilgisayar bilgisi ve senkron bilgisi olan arkadaşıma teşekkür edeirm. Umarım tekrardan beraber çalışmak dileğimle....
marmelat
Kendisi sitemize sonradan katılan gayet elit ve kaliteli bir insandır.Sitemize senkron ve sesleriyle destek vermektedir.
İstanbul Üniversitei mezunu olan arkadaşım bir çok yabancı filme altyazı çevirmenliği yapmaktadır.
Kendisi yogunluktan dolayı sitemizde aktif olamamaktadır.
Dbmaster
Kendisi eski video klupçüdür. Bu işte eski kurttur.Yaşının ve yaşadıklarının olgunlugunu tamamen yansıtan bir üstaddır.Sitemize en zor zamanında destek olmuş ve diğer sitelerle aramızdaki farkı kapatmada yardımcı olmuştur.Kendisi Kocaelinde yaşamaktadır.
Emekleri için kendisine minnettarız.
Magnetic
Kendisi sitemizin en elit yardımcısı ve destekçilerindendir. Kendisi elektronik mühendisidir.Bugüne kadar nete ve bize bir çok nostalji filmini kazandıran tek insandır. Alain delon ve tüm fransız filmleri nerdeyse hepsinde adı geçiyor.Gerek para yardımı gerek film yardımı ile sitemizi ayakta tutan yegane insandır.Bugüne kadar nete açılan nostaljilerin %50 sini bu insana borçludur. Özel bir firmada yöneticidir. Kendisi İngilizce Bilmektedir.
Dünyalı
Sitemizin en baba en cömert bonkör destekçisidir. Kendi arşivi olmadıgı halde parası neyse verip kasetini alıp bize bağışlayan bir numara insandır. Bu işi gerçekten gönülden yapan. Nevarsa nete açılsın,herkes filmlere kavuşsun tarzında bir adamdır. Aynı zamanda western delisi ve uzmanıdır. Elindeki western arşivi türkiyede sayılı insanda vardır.Kendisiyle sık sık konuşurum ve saygı duydugum abimdir.ingilizce bilmektedir.
Şimdi nete bugüne kadar açılan filmlerin kahramanlarını kısaca kendimce tanıdıgım kadarıyla sizlerle paylaştım. Eklemek istediklerinizi uslubuyla yazabilirsiniz.
Bu arada sitemizin aslında yönetim kadrosunda olmadıgı halde bomba filmlerle destek veren KralHymenalos içinde kısaca yazmak isterim nete açılan Budspencer filmlerinin yarısı BANA aitse yarısı ONA aittir. Charles Bronson Alain Delon ve sayısız korku filmini bağışlamıştır. Kendisi benim yakından tanıdıgım bir arkadaşımdır.. Ayrı bir konu bile açılabilcek insandır