Film Güzel Paşa Eline Sağlık. Yazını Beğendim..
Bu tenekeler ile bizim bir sorunumuz yoktu. Taki o neksirdi denen sünnetsiz pezevenk Planetin filmlerini ve bizim filmlerimizi beleşe açıp bize laf sokana kadar.
Neksirde denen cenabet ile bizim ve planetin yaşadığı sorunu bunlar bilmediği için o teneke yüzünden kurunun yanında yaşda yanıyor.
Biz 4 senedir bu alemde Nostaljiyi zirveye getirdik. İnternet icat oldu olalı böyle şenlik görmedi bu alemde. Erkek olan yada dinazor daş..ğı gibi olan varsa çıksın karşımıza. Hodri meydan..
Ama! kalkıp vip olup, filmleri indirip, beleşe açması bizim için sorun değil. zaten 1 sene içinde tüm filmleri ben beleşe açacam yeni projem kapsamında.
Ama! burada yapılan şey bizim dostluğumuzu kazanıp, üyemiz olup, bizim filmlerimiz ile bize kafa tutmalarıdır. Lan adamsanız eğer? açın nette ilk bizim kadar film?
Konu filmde değil. Konu erkeklik. Erkek olsaydınız zaten 1 film için bizleri karşınıza almazdınız.
Birde utanmadan yazmışlar ismimiz Türk' diye bize saldırıyor pkk'lılar
Lan köpekler sizin sitenizin webmaster'i bile Türk değil fransız doğumlu. Tüm cv'leriniz bende. Birde kalkıp bize pkk'lı damgası vuruyorlarya deliriyorum Resmen..
Birde demişlerya hacker kiraladılar diye Lan konsomatris'mi kiralıyoruz? Var olan teknolojiye zaten sahibiz
Eşşeğin tekide film satışdaki filmleri o üstün sayısal zekası ile hemen nakite vurmuş 50*49: 2450tl Hemen offf nostalji ne kadar kazanıyor
Sizin ben gözünüzü... Lan girin satışa bakın 3'den fazla satılan film varmı? Körler Sizi.
Birde neksirdi demiş dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşur Erkeksen bana ulaşırsın aç köpek. Benim ismim, cismim belli.
Malatyada Yaşıyan birisiyim. Madem bu işi reale taşımayı düşünüyorsun Her türlü. Ananı evden aldıracak güce sahibim canım
Planet gibi, Planetinde Bi Kaç adamları bi ara böyle bana havlıyorlardı. Sonra ne oldu? Benim Ne Olduğumu Öğrendiler. Hepsi Şekil A daki gibi Himayeme Girdi (User/1)' Dikkat!
http://www.planetbar.../user/1-nobbyy/
Yazık. Çok Yazık. Benim Ve Bizim Kim? Olduğumuzu Bilmeden Hırlıyorlar Bu İş Böyle Çalma Çırpma İle Yapılmaz. Bu İş Adam Olarak, Başarı Ve Dostluk İle Yapılır.
Bu adamlar sitelerini isterse vps, isterse sunucuya taşısınlar güvenlik için nasılki o eskici itinin sitesi sunucuda iken yok ettimse, Neksirdi itide bunlarda olduğu sürece bunların sitesi ile hergün uğraşacam. Kafaya taktım. Ya onlar öle Ya ben.
Son Olarak. İdda Ediyorum Türkiye Cumhuriyetindeki Tüm Vip Sitelere Bakın. Zirvedekiler Dahil. Hepsinin İsmini Cismini Araştırın. Ve Şunu Göreceksiniz;
1 Tanesinin Bile İsmi Ne Kuran'da Geçiyor, Nede Bir Ayette Geçiyor. Hepsi Kominist. Hepsi Devrimci. Bu Yüzden Ötürü Gıcınızdan Element Uydurmayın Ve Tanımadığınız İnsanlar Hakkında İleri Geri Konuşmayın.
Bu Alemde Müslüman Olup, Abdestinde Namazında Olup, Ekip Olarak Site Yöneten 1 Site Varsa Oda Bizim Sitedir. O Yüzden Kalkıp 3-4 Üyeye Hava Atmak İçin Kimseye Ne İftira Atın, Nede Boş Yere Hakaret Edin.
Önce Kendi Önünüzdekilere Bakın.