Siteniz Güzel Olmus Hayırlı Olsun...
Ücretsiz Üyelik Aktif Olmuştur. Sitenin Özelliklerinden Faydalanmak İçin Üye Olabilirsiniz. Eğer Bir Üyeliğiniz Var İse Giriş Yapabilirsiniz. Üyeliğiniz Yok İse Üye Olabilirsiniz. Tamamen Ücretsiz!
Hayırlı Olsun
Yazma tarihi: 27 November 2013 - 01:30 AM
Yazma tarihi: 27 November 2013 - 01:37 AM
Yazma tarihi: 27 November 2013 - 01:54 AM
Siteniz Güzel Olmus Hayırlı Olsun...
Sağol Kardeşim. Teşekkür Ederim. Çapımızca Birşeyler Yapmaya Çalışıyoruz İşte
Vip Üyelerimiz Lütfen Aşağıdaki Başlıkları Okuyalım
1- Vip Üyelik Kuralları!
2- Kredili Film İndirme Kuralları!
3- Vip Üyelikte Film Kredisi Nedir?
4- Vip Üyeler Kredili Sistemde Film Nasıl İndirebilir?
5- Vip Üyeler Vip İndirme Kredilerinin Kaç Tane Kaldığını Nasıl Öğrenebilir?
---- Videolu Anlatımlar ----
1- Şifre Nasıl Tanıtılır? Vip Üyeler Film Nasıl İndirebilir? Videolu Anlatım.
2- Vip Üyelerimiz, İnternet Download Manager'de Nasıl Sıralı İndirebilir?
Yazma tarihi: 15 December 2013 - 10:06 PM
Merhabalar. Sitedeki filmleri siz mi ripliyorsunuz acaba? Bazılarını nette gördüğüm için sormak istedim. Saygılar.
Yazma tarihi: 15 December 2013 - 10:25 PM
bir çoğu yenden ripleniyor bir çoğu 2 dublajdır yani vhs vcd ve net dublajıyla yenden senkronlanıyor yani dublajları farklı kaldıki nette çoğu açılan konu bizden çıkmadır
Yazma tarihi: 29 January 2014 - 09:41 AM
elinize sağlık harika bir site, arkadaşımızın dediği gibi bir çok flim diğer sitelerde mevcut en basitinden sevimli aile serisini 1 hafta 10 gün önce bir sitede paylaşmışlar muhtemelen burdan çekmişlerdir, dün burdan indirdim bedavaya başka yerden indirmekten se kaynağından indirmek her zaman iyidir uğraşılarınız emekleriniz inşallah karşılık bulur, sizi geç buldum ama iyikide bulmuşum diyorum hepinize sonsuz teşekkürler
- PaşaSpencer bunu beğendi
Yazma tarihi: 29 January 2014 - 09:46 AM
elinize sağlık harika bir site, arkadaşımızın dediği gibi bir çok flim diğer sitelerde mevcut en basitinden sevimli aile serisini 1 hafta 10 gün önce bir sitede paylaşmışlar muhtemelen burdan çekmişlerdir, dün burdan indirdim bedavaya başka yerden indirmekten se kaynağından indirmek her zaman iyidir uğraşılarınız emekleriniz inşallah karşılık bulur, sizi geç buldum ama iyikide bulmuşum diyorum hepinize sonsuz teşekkürler
Dostum nette bundan 5 6 sene önce planet ekibi vardı geçmişleri dahada önceye dayanır son 3.5 seneden beride biz aktif olarak varız. Nette beleşe sağda solda film veren sitelerin %99 kaynagı bu 2 sitedir. Bu siteler dışından indireceğin filmlerde her türlü sorunla karşılaşırsın çünkü bu eski filmlerin senkronlarından ripine hepsi bizim elimizden geçiyor. Kaynagındna almak bencede doğru bir karar.
Yazma tarihi: 28 July 2014 - 11:14 AM
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Sitenizi Google da film ararken gördüm ve gerçekten kaliteli olduğunu anladım. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Saygılar,
Tekrar Hoşgeldiniz.
Vip Üyelerimiz Lütfen Aşağıdaki Başlıkları Okuyalım
1- Vip Üyelik Kuralları!
2- Kredili Film İndirme Kuralları!
3- Vip Üyelikte Film Kredisi Nedir?
4- Vip Üyeler Kredili Sistemde Film Nasıl İndirebilir?
5- Vip Üyeler Vip İndirme Kredilerinin Kaç Tane Kaldığını Nasıl Öğrenebilir?
---- Videolu Anlatımlar ----
1- Şifre Nasıl Tanıtılır? Vip Üyeler Film Nasıl İndirebilir? Videolu Anlatım.
2- Vip Üyelerimiz, İnternet Download Manager'de Nasıl Sıralı İndirebilir?
0 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 0 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı