http://www.imdb.com/title/tt0076601/
FİLM SESİ DBMASTERA AİTTİR
TÜRKÇE ALTYAZI İÇİN DÜNYALI ABİME VE FİLM İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜRLER
http://www.imdb.com/title/tt0076601/
FİLM SESİ DBMASTERA AİTTİR
TÜRKÇE ALTYAZI İÇİN DÜNYALI ABİME VE FİLM İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜRLER
Türkçe ses için Dbmaster abiye çok teşekkürler.
Bu filmin ripi bana aittir ve filmin nette başka bir ripi yok bildiğim kadarı ile. en azından var isede ben bulamadım.
Türkçe ses için Dbmaster abiye çok teşekkürler.
Bu filmin ripi bana aittir ve filmin nette başka bir ripi yok bildiğim kadarı ile. en azından var isede ben bulamadım.
sırada videocu kafirinini diğer filmleri var abi
dbmaster, dünyalı ve paşa üstadlara ayrı ayrı teşekkürler... dünyalı üstad, dert etme, dbmaster usta çok iyi hatırlar, betamaxdan seyrederken bundan çok daha reziller görüntülerle karşılaştık ve aklımızda HD diye birşey olmadığından bize full hd gibi gelirdi
GARDAŞIM LİNKTE BİR SIKINTI VAR GALİBA URL EKLEME YAPTIM YETKİLENDİRME DİREK GELMEDİ ELİMLE GİRDİM PAROLA ŞİFREYİ LİNK YİNE GELMEDİ İLGİLENİRSEN SEVİNİRİM SELAMETLE ALLAHA EMANET OL
dbmaster, dünyalı ve paşa üstadlara ayrı ayrı teşekkürler... dünyalı üstad, dert etme, dbmaster usta çok iyi hatırlar, betamaxdan seyrederken bundan çok daha reziller görüntülerle karşılaştık ve aklımızda HD diye birşey olmadığından bize full hd gibi gelirdi
ama filmi ekleyemedim galiba bir sorun var
ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE
GARDAŞIM LİNKTE BİR SIKINTI VAR GALİBA URL EKLEME YAPTIM YETKİLENDİRME DİREK GELMEDİ ELİMLE GİRDİM PAROLA ŞİFREYİ LİNK YİNE GELMEDİ İLGİLENİRSEN SEVİNİRİM SELAMETLE ALLAHA EMANET OL
teşekkürler üstadım
filmi indirebilen var mı acaba?
Sorun Düzeltildi.
Link Düzeltildi İndirebilirsiniz.
Vip Üyelerimiz Lütfen Aşağıdaki Başlıkları Okuyalım
1- Vip Üyelik Kuralları!
2- Kredili Film İndirme Kuralları!
3- Vip Üyelikte Film Kredisi Nedir?
4- Vip Üyeler Kredili Sistemde Film Nasıl İndirebilir?
5- Vip Üyeler Vip İndirme Kredilerinin Kaç Tane Kaldığını Nasıl Öğrenebilir?
---- Videolu Anlatımlar ----
1- Şifre Nasıl Tanıtılır? Vip Üyeler Film Nasıl İndirebilir? Videolu Anlatım.
2- Vip Üyelerimiz, İnternet Download Manager'de Nasıl Sıralı İndirebilir?
0 members, 0 guests, 0 anonymous users