Teşekkürler Emce Canbay, teşekkürler Dublajuzmanı ellerinize sağlık.
teşekkürler yayında,yapımda ve paylaşımda emeği geçen tüm üstadlara saygılar...
____________________________________________________________________________________
DÜNYADA HİÇ KİMSE HİÇBİRŞEYİ DAHA KÖTÜ YAPMADAN DAHA UCUZA SATAMAZ,
BİR MALIN SADECE FİYATINA BAKMAK BAZI HİLELERİ KABUL ETMEKTİR
arkadaşım kuru kuru bi teşekkür bizleri tatmin etmiyor malesef.
siz bizlere destek olun ki bizler sizleri filmlere boğalım...
Beklentiniz nedir? içeriiği,görüntü ve ses kaliitesi belli olmayan bir film indiryorum, film hakkında bilgi sahibi olmadan ne söyleyebilirim ki?
Ayrıca sizin siteden film indirmek bir eziyet...bir sürü formalite, kopan linkler ve son derece yavaş indirme hızı....
Beklentiniz nedir? içeriiği,görüntü ve ses kaliitesi belli olmayan bir film indiryorum, film hakkında bilgi sahibi olmadan ne söyleyebilirim ki?
Ayrıca sizin siteden film indirmek bir eziyet...bir sürü formalite, kopan linkler ve son derece yavaş indirme hızı....
Değerli vip üyemiz,sizin dedeniz yaşındaki filmleri net alemine açıyoruz,görüntü iyi olsun ses iyi olsun dersen güncel filmlere ve güncel sitelere gitmen lazım burası nostalji sitesi.
filmler çok eski bazen riplerini dahi bulamıyoruz sen bize nelerden bahsediyosun!...
ben 2 senedir bu sitenin başındayım hiç hız sorunu yaşamadım,sizin internet hızınız 1 mb ise 100 kb ta iner 8 mb hız ise 800 kb ta iner yani hız problemi sizden kaynaklanan bir sorundur sitenin bir günahı yoktur.
şunu unutmayın ki emeğe saygılı olun her daim...
Hocam Filmlerin Linkleri Kopmaz, Ve Yavaş İndirme Bizden Ötürü Değil. Sizden Ötürüdür. Ya İDM'de ftp yi http yapmışsınızdır yada başka birşey. Yoksa Şuandaki İndime 500-600kb arasındadır viplere.
Bu Hızda Kredili Sistem Olduğumuz İçin Böyle Yavaştır.
Değerli vip üyemiz,sizin dedeniz yaşındaki filmleri net alemine açıyoruz,görüntü iyi olsun ses iyi olsun dersen güncel filmlere ve güncel sitelere gitmen lazım burası nostalji sitesi.
filmler çok eski bazen riplerini dahi bulamıyoruz sen bize nelerden bahsediyosun!...
ben 2 senedir bu sitenin başındayım hiç hız sorunu yaşamadım,sizin internet hızınız 1 mb ise 100 kb ta iner 8 mb hız ise 800 kb ta iner yani hız problemi sizden kaynaklanan bir sorundur sitenin bir günahı yoktur.
şunu unutmayın ki emeğe saygılı olun her daim...
Emce hocam sende biraz sakin ol
Sende Haklısın güncelde senkron yapıyorsun kuru kuru teşekkür ediyorlar. Kim Olsa Senin gibi Zoruna Gider. Ama Ortalıgı Germeye Gerek Yok.
Sonuçta Burası Üyelerimizle Bizim Sitemiz
Vip Üyelerimiz Lütfen Aşağıdaki Başlıkları Okuyalım
1- Vip Üyelik Kuralları!
2- Kredili Film İndirme Kuralları!
3- Vip Üyelikte Film Kredisi Nedir?
4- Vip Üyeler Kredili Sistemde Film Nasıl İndirebilir?
5- Vip Üyeler Vip İndirme Kredilerinin Kaç Tane Kaldığını Nasıl Öğrenebilir?
---- Videolu Anlatımlar ----
1- Şifre Nasıl Tanıtılır? Vip Üyeler Film Nasıl İndirebilir? Videolu Anlatım.
2- Vip Üyelerimiz, İnternet Download Manager'de Nasıl Sıralı İndirebilir?
Hocam Filmlerin Linkleri Kopmaz, Ve Yavaş İndirme Bizden Ötürü Değil. Sizden Ötürüdür. Ya İDM'de ftp yi http yapmışsınızdır yada başka birşey. Yoksa Şuandaki İndime 500-600kb arasındadır viplere.
Bu Hızda Kredili Sistem Olduğumuz İçin Böyle Yavaştır.
Emce hocam sende biraz sakin ol
Sende Haklısın güncelde senkron yapıyorsun kuru kuru teşekkür ediyorlar. Kim Olsa Senin gibi Zoruna Gider. Ama Ortalıgı Germeye Gerek Yok.
Sonuçta Burası Üyelerimizle Bizim Sitemiz
YURTTA SULH CİHANDA SULH...
sitemiz herkese açıktır,biraz emeğe saygı istiyoruz sadece bu kadar...
Teşekkür etmişiz..hala ortada link yok, sizler eleştirye hiç gelemiyorsunuz...
kendinizi geliştirmeniz için eleştirlere tahammül etmeli ve müşteri taleplerine kulak vermelisiniz.
Benim hızım 1 mb değil 16 mb....ben bir sürü siteden film, belgesel indiriyorum...
Bir tek bu sitede çok zorlanıyorum... Ayrıca söylediğiniz filmler dedem yaşımda değil çoğu benimle yaşıt....
Çok azı da benden büyük...
Ancak, çabalarınızı büyük bir beğeniyle takdir ettiğim için tüm zorluklarına rağmen bu siteyi desteklemeye devam edeceğim.
Her filmi indirirken destansı teşekkür manzumeleri de beklememelisiniz...
Ben emeği geçen tüm dostlara çalışmalarında başarılar diliyorum ve emeklerine saygı duyuyorum...Saygı duymasam zaten bu sitede işim olmaz...
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum ve siteyi ayakta tutmak için büyük özveride bulunan nobby arkadaşımı da çabaları için ayrıca kutluyorum...
Teşekkür etmişiz..hala ortada link yok, sizler eleştirye hiç gelemiyorsunuz...
kendinizi geliştirmeniz için eleştirlere tahammül etmeli ve müşteri taleplerine kulak vermelisiniz.
Benim hızım 1 mb değil 16 mb....ben bir sürü siteden film, belgesel indiriyorum...
Bir tek bu sitede çok zorlanıyorum... Ayrıca söylediğiniz filmler dedem yaşımda değil çoğu benimle yaşıt....
Çok azı da benden büyük...
Ancak, çabalarınızı büyük bir beğeniyle takdir ettiğim için tüm zorluklarına rağmen bu siteyi desteklemeye devam edeceğim.
Her filmi indirirken destansı teşekkür manzumeleri de beklememelisiniz...
Ben emeği geçen tüm dostlara çalışmalarında başarılar diliyorum ve emeklerine saygı duyuyorum...Saygı duymasam zaten bu sitede işim olmaz...
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum ve siteyi ayakta tutmak için büyük özveride bulunan nobby arkadaşımı da çabaları için ayrıca kutluyorum...
Yorum için teşekkür ederim kadri hocam..
Link yok kısmına gelince, bazı Adi şerefsizler siteye saldırdı ve panel şifresini kırdı. Benim üyelik ve şifrem ellerine geçince bende 11 agustos tarihinin yedegini siteye atıp güvenlik önlemlerini maksimum seviyeye çıkarttım.
Ve şuanda filmleri takip ediyorum 12 adet film silindi ama eklencek hemen.
şimdi ise linkleri kontrol ediyoruz.. ve bu filmin linkinide ekledim şimdi..
inanın görüyorsunuz çok sıkıntı cekiyoruz. emce hocamda o yüzden fevri davranmıştır. insan gibi site yönetmemize ve Ülkeye Film Kazandırmamıza İzin vermiyor bazı ateist gruplar.
Not: biz kredili sistem kullandıgımız için maksimum 600kb ile cekebilirsiniz. Tabi konu nette olmayan film ise 20dk fazladan beklemenin kimseye zararı yok diye düşünüyorum..
Vip Üyelerimiz Lütfen Aşağıdaki Başlıkları Okuyalım
1- Vip Üyelik Kuralları!
2- Kredili Film İndirme Kuralları!
3- Vip Üyelikte Film Kredisi Nedir?
4- Vip Üyeler Kredili Sistemde Film Nasıl İndirebilir?
5- Vip Üyeler Vip İndirme Kredilerinin Kaç Tane Kaldığını Nasıl Öğrenebilir?
---- Videolu Anlatımlar ----
1- Şifre Nasıl Tanıtılır? Vip Üyeler Film Nasıl İndirebilir? Videolu Anlatım.
2- Vip Üyelerimiz, İnternet Download Manager'de Nasıl Sıralı İndirebilir?
mükemmel paylaşımlarınız sayesinde küçük yaşlarda izlediğim filmleri tekrar izleme şansı buluyorum. emeği geçen herkese teşekkürler...
0 Kullanıcı, 3 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı